De originele elementen in en om het pand en het thema apotheek wilden we graag behouden. Met behulp van architectenbureau Ontheroad Creatives is dat gelukt. Het pand is opnieuw ingedeeld en bevat verschillende ruimtes met elk een eigen thema.

Bij binnenkomst voel en proef je meteen de sfeer van de voormalige apotheek. Historie staat in deze ruimte centraal. (Foto’s vertellen het verhaal van de voormalige apotheek Timmers.) De originele apothekerskasten en authentieke mozaïektegels nemen je mee terug in de tijd. Neem plaats aan de vroegere apotheek balie en geniet van al het lekkers dat uit de keuken tevoorschijn komt. 

Een drankje nuttigen is een waar genot wanneer je de voormalige bereidingsruimte van de Apotheek binnen stapt. Reageerbuisjes en apothekersflessen maken deel uit van de unieke inrichting. De elementen uit de apotheek gecombineerd met een industriële sfeer maken van deze bereidingsruimte een bijzondere plek.

De open keuken bevindt zich in de voormalige apotheek tuin. Een leuk detail aan de keuken is dat je ook vanuit de straatkant de heerlijke bereidingen van de chefs kunt volgen.